Interiørbutikk rett rundt svingen!

Hei!
Tenk da, her på den landlige plassen vi bor så er det åpent en interiørbutikk! Der selges både Bloomingville, Nordal,  og IB laursen og mye annet!
Jeg måtte innom en tur bare for å se litt, og der traff jeg Birte som driver butikken. Den var kjempe flott og utvalget variert og lekkert. Så i morgen har jeg endelig tid å ta med meg kamera for å ta bilder, i mens kan dere sjekke ut FB siden til butikken, som heter «Innekjær».
Disse flotte kjøkkenhåndlene fra IB laursen har jeg kjøpt der, fine? 🙂
Hvite og grå-stripete


11 kommentarer om “Interiørbutikk rett rundt svingen!

  1. Å så kjekt 🙂 Til hausten får visst eg også ein interiørbutikk «rett rundt svingen» i ei litt utvida meining. Dei driv og bygg nytt senter her på Tasta, og då kjem det ein veldig kjekk interiørbutikk dit som har vore på Randaberg tidligare. Gleder meg!

    No gleder eg meg aller mest til bloggtreffet neste helg! Gir du ein liten lyd ang. kva stubbane kjem på så kan eg gjera klar kontantar til pappsen din?

    Klem Eli

    Liker

  2. åh, jippi!!! De e jo så nerme meg at eg kan stikka innom ein av dagane!! Men fusst e de o store 2×7 års dag her i heimen, så de blir baking, rot å festivitas i helgå!! Gooo helg te deg 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s