Ukas shoppingtips!

Hei!
Her kommer ukas shoppingtips, denne gangen fra IKEA.
Det var kaos da jeg var der pga oppussing, men jaggu fant jeg ikke noe allikevel. 🙂
Denne fine lykta kostet kun 69 kr! Og med svart/hvitt mønster skled den rett inn i mitt interiør.
Ha en fin kveld!

7 kommentarer om “Ukas shoppingtips!

 1. Hei Silje! Takk for rupert tips- lykta ver kjempefin!! HAr vært litt lite blogglesing på meg i det siste, men det betyr jo bare at det er desto mer ny inspirasjon å finne!! HAr kost meg med å lese meg nedover innleggene dine nå. Høres ut som dere hadde et fabelaktig fint bloggttreff ja- er ikke det bare et genialt kult og hyggelig konsept; dra på fest, møte masse herlige damer, stifte noen nye bkjentskaper, spise deiig mat OG dra hjem med en pose full av fine ting! What`s not to like?! Likeså liker jeg realitetsbloggingen din- det var noe velkjent over den for å si det sånn;-)
  Fin uke til deg frøken- håper vi havner på samme bloggtreff igjen snart også- DET hadde vært koselig!

  Liker

 2. Takk for den koselige hilsenen hos meg!

  Så fin blogg du har – og ser ut til at dere har en veldig gjennomført stil i himen! Dere bor på Haugalandet eller? Så du skrev om Amanda. Jeg er jo utflytta karmøybu, men er stadig himom. Pleier å lese gjennom ViByggerNytt da – så det kan godt være jeg har lest reportasjen om dere. Linken funker ikke på sida di her, så jeg fikk ikke sett den nå.

  Lykta fra ikea var kjempefin og jeg kunne absolutt tenkt meg en slik! ja, det går jo litt i svart, hvitt – og sikksakk for tida…

  Fin kveld til deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s