Star wars – fan?

AVSLUTTET!
Hei!
Nå blir den en Giveaway litt utenom det vanlige, men er det noen Star wars-fans her? Eventuelt mødre/fedre til Star wars-fans?

Da har jeg en super gave å gi vekk,i samarbeid med ToysRus, nemlig dette kule lys-sverdet!
Elena har testet sitt ut i dag, og er akkurat nå ute i mørket og springer rundt.
Det lyser, lager den rette «sjuuung`-e lyden (hehe) og er i følge Elena; «Så tøffe å kule, mamma!».

Alt du trenger å gjøre er å legge en kommentar under dette innlegget.
Jeg trekker en vinner allerede om 2 dager. 🙂
Lykke til!

35 kommentarer om “Star wars – fan?

 1. Har ein herlige nevø som garantert hadde elsket dette sverdet. Da vi bor langt i fra hverandre, så ses vi ikke så ofte, men i begynnelsen av juni, så skal vi møtes. Hadde vært utrolig kult om jeg hadde hatt med dette sverdet til ham da 🙂

  Hilsen Merete N
  noggi71@hotmail.com

  Liker

 2. Hei!
  Jeg har en sønn på snart 7, som har hatt dette på ønskelisten sin leeenge….:-)
  Star Wars er veldig pop!

  Mvh Rebecca 🙂

  Liker

 3. Så kjekke giveaway da! Har ein liten (stor) prins på 4 år 🙂 som elske STAR WARS!!!!! Heltane e Darth Vader, Yoda og R2D2 🙂 Her går det i romship i lego heile dagen. Ett son ett lys sverd hadde vært heilt perfekt te 4 åringen min 🙂 Tror det hadde blitt julaften for han 🙂
  Så derfor henge eg meg på denna herlige giveawayen 🙂

  Klem fra Renate 🙂

  Liker

 4. Fem åringen her i huset har grått store tårer idag fordi «noen» har ødelagt lasersverdet hans.

  Jeg vet altså om en som hadde blitt kjempeglad for en slik premie 😉

  Klem Ingvild

  Liker

 5. Jeg blir gjerne med, har en 5 åring som elsker slikt. Han fikk en litt simplere variant da vi var i sverige i fjor….men det er blitt ødelagt. Derfor hadde jo dette vert midt i blinken til en febersyk gutt.

  Liker

 6. » may the force be with me» :). Styrken hadde vært på min side hvis 7 åringen fikk dette fine sverdet 🙂

  varm hilsen
  RebekkkaD2

  Liker

 7. Ahhh…Jeg oppdaget bloggen din i dag og dette blir definitivt ikke siste gang jeg er innom 🙂
  Denne give away premien hadde vært topp til min sønn på 8 år. Han er kjempe flink til å hjelpe meg med å passe på lillebroren sin som er 6 mnd. Hadde det ikke vært for han så hadde jeg ikke fått malt veggene og gulvet på toalettet denne uka :)Hilsen Renate (renatbak@hotmail.com)

  Liker

 8. Hei:o) Jeg har en gutt, Lukas på fire år som ville elske dette!
  Krysser fingrene. Bloggen din er lagret blant mine favoritter, så jeg titter innom jevnt og trutt:)
  Mvh Marianne (marianne.bauge@gmail.com)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s