En plass å samles

Hei!
Da vi flyttet inn i dette huset var en av tingene jeg savnet veldig, en plass på kjøkkenet der vi kunne samles.
Kjøkkenet er husets hjerte syns jeg, og å kunne sitte ned der om morgenen og nyte en kopp kaffi er drømmen. Å ha en plass å sitte for gjester mens jeg lager mat eller baker, hvor ungene kan sitte å tegne mens jeg lager middag, eller bare sitte å lese. Kjøkkenet vårt er lite, men har en stor åpen flate midt på. Jeg har tenkt at det blir for trangt med ett bord og stoler der, men plutselig kom jeg på disse nette transcherbordene som IKEA selger. Noen av de er ganske små og med hjul på, slik at de er lette å flytte vekk om vi trenger plassen. Billige er det også!
Så jeg putlet litt i Photoscape, målte og styrte, og det ser ut til at drømmen om en spiseplass på kjøkkenet kan gå! 🙂

Så da blir det en IKEA tur i forbindelse med Fabelaktig treffet i Stavanger neste mnd, om jeg ikke blir for utålmodig og fyker en tur alene.
Ha en fin dag!

11 kommentarer om “En plass å samles

 1. Spennende 🙂 Både prosjektet og så må jeg innrømme at det blir spennende å se om du klarer å vente 😉
  Jeg hadde aldri i livet klart det!

  Trancherbordene fra Ikea er kjempe nette, blir helt sikker kjempe fint på ditt flotte kjøkken.

  Jeg planlegger shopping ruta mi i Oslo, må jo prøve å få med meg de beste butikkene når jeg er der. Men rekker nok ikke over alt på ei helg… Men blir stas å innom Home & Cottage og Granit iallefall 😉

  Ønsker deg en finfin torsdag, snart helg igjen 😉

  Klæm Vibeke

  Liker

 2. Så herlig når det går opp et lys =)

  Vi har masse middagsbesøk, siden mannen min er
  kokk og har mange kokkevenner, og jeg er bakekjerring og elsker å ha besøk. Drømmen her er også å ha mere plass til dette formålet. Jeg tegner,
  konstruerer og gleder meg virkelig til å få nytt kjøkken.
  Her trengs det dog litt større grep…

  Og du, LENGE leve Ikea! Billig, praktisk og snyggt =)

  Fineste torsdagen til deg.
  Ane

  Liker

 3. Helt enig med deg 🙂
  eg ønsker ett kjøkken der alle kan samles.
  Lage mat, mens barna tegner eller gjør noe slikt 🙂
  vi har trykt ett bord inn der. men det er veldig trangt…
  Håper å få en bedre løsning når vi skal pusse opp 🙂
  Det blir spennende å se ka du får til med transcherbordet.
  Hilde

  Liker

 4. Veldig koselig å kunne sitte samlet når en holder på på kjøkkenet!! Såg engang noen som hadde en høvelbenk som trancher bord. Veldig kult, og rustikt!!! Hadde jeg hatt plass, skulle jeg garantert hatt en sånn 🙂

  Liker

 5. Hei =) Såå utrolig fin blogg du har =) Herlig!

  Ser så mange har skrevet om din utfordring om kaffe/te stajon så slenger meg med jeg også .. Har linket tilbake til deg =)

  Ha en fin kveld
  Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s