DIY; trendy&personlige kopper du lager med barna!

Hei!
Sist uke kjøpte jeg fine, hvite kopper på Living og sort tusj til å tegne på porselen med.
Jeg har tegnet på to av dem (meg og det evinnelige Peace-tegnet!), og Elena på to.
Jeg bare ELSKER resultatet! Hva er vel mer sjarmerende enn en 4 årings tegning av mamma og pappa?
*ler*
Porselenstusjen er fra Panduor, og er veldig lett å bruke.
1) Tegn på det du vil (du kan tørke det av med en gang om du gjør feil)
2.) La koppen tørke i 24 timer
3.) Stek på 150grader i 35 min.
Ferdig!

Neste gang jeg finner billige kopper skal jeg kjøpe flere, og la både mann og barn få utfolde seg. *smiler*
Husk å henge deg på Utfordringen! Premie denne gangen er noe fra selveste Tine K Home kolleksjonen!
Ha en fin kveld!

13 kommentarer om “DIY; trendy&personlige kopper du lager med barna!

 1. Så utrolig fine kopper dere har laget, og for en kul idè. Så morsomt minne å ha da!! Denne stjeles herved:-)
  Og klart du må komme på besøk, det hadde jo vært superkoselig!! Nå skal jeg ta en titt på denne utfordringen din. Skimtet så vidt overskriften om kaffestasjon, og vi har jo bare droget av en kaffemaskin i huset, men litt mer interiørmessig riktig testæsj da;-)
  Slenger meg nok med etterhvert- det går litt i hundre denne uken.

  Fin uke til deg, klem fra Karlotte

  Liker

 2. Jeg også elsker hjemmepynta kopper!
  Kaffekoppen min på jobb er en jeg fikk av eldstedattera til jul for 3 år siden. Hun hadde laget hos bestemor (min mamma som jobber i barnehage). Så der er det masse fine tegninger på, også har hun skrevet navnet mitt og sitt. Jeg menerj eg har den fineste koppen av alle på jobb. Og ingen kommer og låner den i hvertfall!!!

  Liker

 3. Utrolig stilig med barnetegninger, og blogg. der ga du med en ide. Har kjøpt inn noen bambusfat som skal males, nå blir det med kopi av barnas tegning. (som nå er voksne) hvitt og svart. Skal legge resultatet ut på «Oddnys malerier» FB etter hvert.

  Hilsen Oddny

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s