Give away; vinn gavekort i interiør-nettbutikk!

Hei!
Ja, vi kjører på med en give away til!

Denne gangen fikk jeg en koselig mail av Cecilie, som driver nettbutikken «Lille My» i tillegg til sin vanlige interiørbutikk på landet i Nord-Norge.
Hun har også store planer om å åpne en kaffebar! Driftig dame dette her.
Jeg har valgt å inngå ett samarbeid med henne, og dette kommer dere tilgode!
Nå har du sjansen til å vinne ett gavekort på 300kr fra nettbutikken «Lille my«!
Er ikke det bra?
Jeg har allerede sett med ut litt forskjellig, her er mine favoritter:
Her er reglene:
1.Lodd for å kommentere på dette innlegget, si gjerne hva du ville ha brukt gavekortet på i nettbutikken!
2. Bli følger hos meg.
3. Bli fan av Lille My på facebook! Trykk her.
Så hele 3 lodd å ta denne gangen!
Vinneren annonseres på søndag!
Lykke til!

41 kommentarer om “Give away; vinn gavekort i interiør-nettbutikk!

 1. Jeg er med! Har blitt fb-fan av butikken hennes, og følger bloggen din fra før av. Full pakke med heldige lodd til meg altså. 🙂
  Hva jeg ville brukt gavekortet på er ikke lett å si, for der var det alt for mye fint. Det må jeg tygge litt på. Flott å se folk som skaper sine egne arbeidsplasser her oppe i nordnorge. Det gjør meg glad. 🙂

  Liker

 2. Ny butikk for min del så takker for tipset. Hadde nok brukt et gavekort derfra på noe fra Oppbevaringsdelen i butikken:)

  2 lodd for følger og kommentar.

  Liker

 3. Så kjekt med give away. Prøver lykken med 3 lodd jeg. Satt og myste i nettbutikken, og må innrømme at jeg ikke klarer å bestemme meg for èn ting:p Men synes det var noen søte knaggrekker der, som hadde vært fine på soverommet mitt som for øyeblikket bare har noen stygge ikea-kroker:/

  Krysser fingrene for litt vinnerlykke;)

  Klem fra Christine

  Liker

 4. Moro med Giveaway, også så mye fint det var i den butikken. Favorittene var nok de små hjerteskålene, denimbrikkene og formen i mint fra Rice. Jeg prøver meg på tre lodd jeg – er allerede følger og kan lett like LilleMy på facebook – krysser fingrene :=)

  Liker

 5. Hei!
  Min favoritt er den lykten på bildet du la ut 😉
  Gjerne med i konkurransen jeg! 🙂
  Men kan du kanskje fortelle meg hvor de 2 lampene på bildet under er fra? 🙂 De var heeelt nyyydelige altså 🙂
  Klem Silje

  Liker

 6. Hei!
  Så gøy med giveaway.
  Trodde allerede jeg var følger av bloggen din, men det var jeg visst ikke… Det er jeg nå, hurra!
  Kjempegøy nettbutikk, med masse fint. Om jeg vant ville jeg nok kjøpt ei lekekasse til prinsessa eller noe annet fint fra RICE til henne.
  Ha en fin dag.
  klem

  Liker

 7. Oi så mye fint! Fant meg noen flotte skåler fra Nordal, glass skrinet av lisbeth dalh var lekre, også smykkestativet wave… Det må jeg nesten ha!:)
  Fyrer på med alle 3 lodd jeg 🙂 Wish me luck

  Liker

 8. Jeg fant mye fint der inne. Ville brukt kortet på et smykkestativ, tror jeg 🙂
  Jeg tar to lykkelodd.
  Klem Tonje 🙂

  PS: Vedig gøy om du ville vært med på min gi-bort også. God klem

  Liker

 9. Tar 3 lodd jeg også da 🙂
  Lille My er jeg stor fan av, og om jeg skulle vinne tror jeg at jeg måtte bruke kortet på noe til kjøkkenet da jeg snart skal til å lage nytt kjøkken i vårt gamle hus 🙂

  Klem Marianne på landet

  Liker

 10. Tar 3 lodd jeg! 🙂
  Ville brukt gavekortet på å kjøpt meg noe fint til stua eller kjøkkenet, siden jeg nettopp har flyttet i hus og har derfor ikke fått kjøpt inn så mye enda. I Lille My's nettbutikk er det så masse fint å sikle etter! 🙂

  Ha en flott sommer!
  – Charlotte

  Liker

 11. Hei Silje :)) Tre lodd til meg *hurra* ! Jeg vet sannelig ikke hva jeg ville valgt fra Lille My`s interiørbutikk, her var det virkelig litt av hvert å velge i! Lykten du har bilde av likte jeg veldig godt, det samme med et kurvhjerte for å hente i vindu/på vegg. – men likte mye annet også. *valgets kval…* Huh, nå vet jeg hva jeg ville hatt (og helt sikkert kommer til å kjøpe meg): en av de kanonkule Envirosax-veskene!! De var helt rå!! *Jubler og takker for å ha funnet Lille My sin blogg*

  Liker

 12. Flott nettbutikk og give away.
  Tar 3 lodd og prøver lykken 🙂
  Flott terrasse dere har fått- flott farge også- håper sommervarmen kommer snart så alle får nyte sine uteplasser mer 🙂
  God sommer

  Liker

 13. Hei hei 🙂
  Eg lese bloggen din kvar gang et nytt inlegg kommer.
  Eg kunne tenkt meg giveaway for eg har veldig lyst på den kvite lysekrono de har, øve det nya spisebordet våres så kommer idag 🙂 Kommer godt me litt avlsag på prisen då!

  Hilsen litlesøster Hanne 😉

  Liker

 14. Jeg vil gjerne være med,og prøver lykken med to lodd.Mye fint i nettbutikken,likte godt den lille hvite slagbenken for barn:)

  Bli gjerne med på min give away du også:)Ha en strålende torsdag.

  Klem Jeanette

  Liker

 15. Hei!
  Jeg er ny følger og må bare få si at du har en flott og veldig inspirerende blogg! Jeg synes de store arkivboksene i nettbutikken var fantastsik kuule og hadde jeg vunnet hadde gavekort nok blitt brukt på noen sånne! Jeg har blitt fan på facebook også så da blir det vel tre lykkelodd på meg:o) *krysser fingrene*

  (det går av en eller annen grunn ikke å legge igjen kommentar fra min google konto så derfor skriver jeg mail adressen min her : tina-t-s@hotmail.com )

  Liker

 16. Perfekte give away-en! Jeg flytter ut for første gang nå til høsten.Trenger alt fra lys, duker, pynteting, pledd og puter, kjøkkenting osv. Alt egentlig! Hvis jeg skulle velge noe så måtte det blitt denne hammeren ( http://www.limy.no/productdetails.php?product=585 ), oppvaskboks ( http://www.limy.no/productdetails.php?product=661 ), og/eller ildfast form ( http://www.limy.no/productdetails.php?product=372 ).
  Jeg følger deg på bloglovin, liker Lille My på facebook, og har kommenter her.

  Liker

 17. – Jeg kunne tenkt meg noen artikler til badet i Skjell-serien fra Lisbeth Dahl, etc.
  – Følger bloggen din via Bloglovin.
  – Jeg er fan av Lille My på Facebook.

  Mvh,
  Elin (sunde92elin@hotmail.com)

  Liker

 18. Jeg er lett med! =D
  2 lodd, jeg følger deg allerede :):):) Og den lekre nettbutikken, vinner jeg så blir det på pynte ting i huset! =D Heldig er den som vinner uansett! 😀

  Liker

 19. Hei!

  Jeg er blitt følger av bloggen din, så 2 lodd til meg : ) Hvis jeg skulle være så heldig å vinne så ville jeg brukt gavekortet på de fine ildfaste formene i friske farger – de hadde passet fint hos meg.
  Det er bare å krysse fingrene!
  Elisabeth

  Liker

 20. Hei snupp! Litt i seneste lage å lage link…..så da blir det ett lodd på meg…
  Klem, M
  Ps….for andre give aways; jeg kan gjerne reklamere på Bloggedamer40+ bloggen…..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s