Give away!

For de av dere som følger meg på faecbook, så vet dere at jeg lovet en giveaway her på bloggen.
Som jeg skrev der, jeg er så lei av å melde meg på giveaway på all slags fine blogger uten at jeg vinner noen ting! Så da tenkte jeg at jeg får heller ha en giveaway selv da, siden det sies å være bedre å gi enn å få!

Premien denne gangen er en nydelig parfymeflaske fra «Lisbeth Dahl».

*bilde av den flasken du kan vinne kommer*

Det eneste du trenger å gjøre er å bli medlem på facebook siden min, og dele den med de vennene du tror vil like bloggen min. Legg igjen en kommentar her i bloggen når du har gjort det, og gjerne på facebook siden også. Du trenger ikke ha egen blogg for å delta.

Vinneren trekkes om en uke!
Lykke til!


6 kommentarer om “Give away!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s