Ny sofa, ny stil?

Vi har vært så heldige å få en nydelig sofa etter farfaren min.
Den er veldig min stil, og stuen er helt forandret syns jeg da.
Fikk kjøpt 4 puter på Kid, lampe fra Ellos og jeg syns det ble veldig pent:

Ha en fin kveld!

3 kommentarer om “Ny sofa, ny stil?

 1. den var driiitfin!! den likte jeg! Og med de putene, kjempenydelige var de. Ps.. sendte en sms til deg i går da vi var til stavanger å henta vogna. vi trodde Randaberg var før Stavanger og før vi ante det så var vi jammen ikke mere enn en time unna dere. SKulle visst det da, så skulle vi planlagt et besøk!

  Liker

 2. Så flott sofa! Og putene fra kid var jo kjempe flotte. Jeg var på kid i dag og fikk med meg litt hjem..hihi.. de har 40% på hele butikken frem til 10april.. Og kid som er billig i utgangspunktet..
  hihi

  Ha en fin kveld.

  Liker

 3. Ingunn: såg mld din dagen etter , beklager!
  klem!
  Cecilia:
  Tusen takk for det, ja jeg ble kjempe fornøyd med både sofa og puter! Må innom kid enda engang, utrolig billig når de har 40%!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s